INFORMASJON OM COVID-19 PÅ SKJELFOSS

På Skjelfoss bor vi tett, og vi har stort fokus på smittevern. Vi har gjennom hele pandemien hatt full aktivitet, og det skal vi fortsette med. Vi tilpasser fortløpende aktiviteten etter gjeldende rammer for regionen, og vi er nå inne i de strengeste rammene så langt i pandemien. 

 

Det kommer noen forespørsler om besøk. Det er fremdeles anbefaling om å ikke ha besøk hjemme, og det er anbefalt å unngå reiser som ikke er nødvendige. Det er derfor nå ikke ønskelig med besøk inne på Skjelfoss. Om du har spørsmål rundt dette eller du ønsker å møte noenutendørs, kontakt først personalet for avtale på tlf 69 92 41 50. Ved evnt utendørs besøk er det ikke mulig å komme om en har symptomer eller er i karantene. Smittevernregler må også følges utendørs på Skjelfoss og en skal holde 2 meter avstand. Vi har fine turmuligheter i naturstien og på gårdsveien gjennom skogen.

 

Har du spørsmål, så ta direkte kontakt med avdelingene på tlf 69 92 41 50 eller på firmapost@skjelfoss.no 

 

Sammen om helse, med hjertet

Skjelfoss psykiatriske senter ligger i Indre Østfold kommune i Viken. Virksomheten eies og drives av Lukas Stiftelsen. Skjelfoss psykiatriske senter er en del av spesialisthelsetjenesten og har avtale med Helse Sør-Øst RHF. 

 

Vi leverer tilbud innen psykisk helsevern og tverrfaglig spesialisert rusbehandling - TSB. Vi tilbyd også bo- og omsorgstjenestetilbud i avtale med brukers hjemkommune.

Her kan du laste ned Skjelfoss info folder

Salg fra Kreativiteten

Det er stor aktivitet på Kreativiteten, og mye er klart for salg. Kreativiteten er et fellesskap med stort mangfold, godt samhold og sosialt samvær hver tirsdag og torsdag. Veving, strikking, søm, lysstøping, produksjon av kort og tennbriketter er noen av mulighetene. Du kan kjøpe produkter fra Kreativiteten om du trykker her.