JULESALG

Gjennom hele 2020 har det vært stor aktivitet på Kreativiteten. Dette er et fellesskap med stort mangfold, godt samhold og sosialt samvær hver tirsdag og torsdag. Veving, strikking, søm, lysstøping, produksjon av kort og tennbriketter er noen av mulighetene. Alle deltagerne opplever mestring og arbeidsglede i produksjonen, og alle er nå stolte av alt det fine som du nå kan kjøpe på denne siden.  

 

Skjelfoss CDen 2020 kan du også få kjøpt. Dette er musikk laget her, og for første gang i år er dette et helt digitalt kjøp. Musikktilbudene er populære, og i tillegg til denne digitale CDen er det gjennom året flere konserter og opptredener. 

 

Vedproduksjon er også et populært tilbud, og vedgruppa har i år igjen slått rekorder og veden er allerede solgt. Alle inntekter fra disse salgene går direkte tilbake til pasientaktiviteter levert av aktivitetsavdelingen vår. De leverer et bredt tilbud med turer ut på bowling, kino, konserter, museer og ulike friluftsturer.

 

I år er salget kun på denne siden, og her kan du se alle varene som er til salgs. Noter deg varenummer, og du bestiller enkelt på mail eller telefon. Betaling skjer enkelt med Vipps til 94048

 

Bestilling på mail til aktivitetsleder Svanhild Garsjø: sga@skjelfoss.no

Bestilling på telefon 69 92 41 50 mellom kl 9 og 15

 

Trykk på bildene for å se varenummer og pris