SALG

Det er stor aktivitet på Kreativiteten. Dette er et fellesskap med stort mangfold, godt samhold og sosialt samvær hver tirsdag og torsdag. Veving, strikking, søm, lysstøping, produksjon av kort og tennbriketter er noen av mulighetene. Alle deltagerne opplever mestring og arbeidsglede i produksjonen, og alle er stolte av alt det fine som du nå kan kjøpe på denne siden.  

 

Skjelfoss CDen kan du også få kjøpt. Dette er musikk laget her, og dette er et helt digitalt kjøp. Musikktilbudene er populære, og i tillegg til denne digitale CDen er det gjennom året flere konserter og opptredener. 

 

Vedproduksjon er også et populært tilbud, og vedgruppa har i år igjen slått rekorder og veden er allerede solgt for denne sesongen. Nytt salg kommer når ferdig tørket ved er klar. Alle inntekter fra disse salgene går direkte tilbake til pasientaktiviteter levert av aktivitetsavdelingen vår. De leverer et bredt tilbud med turer ut på bowling, kino, konserter, museer og ulike friluftsturer.

TIlbud også flere ganger i uka om trening på et oppgradert treningsrom med styrkeapparater og mulighet for å spille bordtennis og dart.

 

Noter deg varenummer, og du bestiller enkelt på mail eller telefon. Betaling skjer enkelt med Vipps til 94048

 

Bestilling på mail til aktivitetsleder Svanhild Garsjø: sga@skjelfoss.no

Bestilling på telefon 69 92 41 50 mellom kl 9 og 15

 

Trykk på bildene for å se varenummer og pris

 

Du kan også finne et lite påskeutsalg. Ta en titt på vår facebookside!